Anbefalinger

susanne og claus søndergaard nielsen

Monty's ejere

Vi synes, at træningen har været holdt i en positiv atmosfære med fokus på at belønne og rose hvalpen. Det har været et overskueligt og varieret antal øvelser fra gang til gang, og Mette har været god til at forklare baggrunden for øvelserne. Det har været godt at gennemgå øvelserne først på kurset, og så modtage en mail efterfølgende, hvor der er sammenhæng til øvelserne. 

Vi kan give Mette de bedste anbefalinger.

sussi fugl

Wilma's ejer

Mette har hjulpet os med værktøjer til at få mere ro på og bedre kontakt med vores hvalp Wilma. Hun har også gives os vejledning i, hvad vi kan gøre, for at få Wilma til at gå pænere og også øvelser til, hvordan vi kan få hende til at holde poterne på gulvet, når vi får gæster. Mette har nogle gode konkrete øvelser og anvisninger, der er til at forstå og er god til at se, hvis vi gør noget forkert og er også god til at rose, når vi gør noget rigtigt. Vi har efter 3 timer hos Mette nu bedt om en træningsplan, så vi kan huske alle guldkornene. Jeg vil ikke betænke mig et sekund på at kontakte Mette igen, hvis vi får andre udfordringer med Wilma, som vi ikke selv kan se en løsning på. Vi kan varmt anbefale Mette.

 
rikke dueholm

Charlie's ejer

Vi har haft stor glæde af Mettes hjælp til at lære vores hvalp og siden unghund til bedre adfærd.
Gennem enetimer har Mette med udgangspunkt i vores hund, vores familie og vores vilkår hjulpet os med at sætte realistiske mål og finde øvelser og træning, der passer til vores situation. Mette er lyttende og observerende og tager hver gang udgangspunkt i konkrete situationer, når hun giver lavpraktiske og brugbare råd serveret på letforståelig vis.
Vi kan varmt anbefale Mette til alle, der ønsker at hvile mere i rollen som hundeejer eller har brug for hjælp til konkrete udfordringer med deres hund.

susanne dahl

Sam's ejer

Vi og Sam siger tusind tak for dit besøg det var så godt. Så stor ros til dig og de bedste anbefalinger fra os.

CHRISTINA BREDGAARD HUSUM 

Ydun's ejer

Tusind tak for hjælpen med Ydun. Hun er gået fra at være en lille (men dejlig) laban til nu at være en dejlig hvalp med mere ro.
Hun er blevet lydhør og har bevist, at hun kan og vil, hvis jeg kan og vil - så tak for at give os de redskaber, der skal til for at få verdens dejligste energiske cocker. 
Du får mine Allervarmeste anbefalinger. 
herfra.

svend-erik olsen

Bølle's ejer

Vil sige tusind tak for et godt træningsforløb. 
Jeg har fået en hel del ud af det. 

bodil ahle

Cille's ejer

Jeg vil gerne sige tak for god undervisning og gode inputs.
Synes jeg har fået meget inspiration og forståelse ift. at få en god, sød og velopdraget hund, som jeg vil forsøge at huske/ bruge herhjemme.

Helle Slottved

Sander's ejer

Sander og jeg takker for træningen. Har nydt det meget. Dejlig lærerig og konstruktiv træning. Jeg har gennem nogle år prøvet forskellige hvalpehold med mine hunde. Men det var altid lidt forkert. Vi faldt igennem og intet fungerede. Så jeg endte med at tabe mod og lyst. Men fra første færd hos dig følte jeg mig bare tilfreds med en træning, som gav mening.