Enetimer:


Minbedsteven.dk tilbyder enetimer i lydighed, generel hundeadfærd, tricks, håndtering og klikker-træning.

Hundetræningen foregår hjemme hos dig – i huset eller i haven – hvor der er ro omkring din hund og dig, så I begge får så optimalt et udbytte som muligt. Al undervisning og hundetræning er baseret på positive træningsmetoder, hvor vi gennem ros, leg og godbidder forstærker den ønskede adfærd hos hunden.

Når vi mødes første gang, vil jeg stille dig en række spørgsmål om din hund og jeres hverdag. Svarene bruger jeg til at tilpasse hundetræningen netop til dig og din hund - og analysere mig frem til, hvorfor din hund udviser eventuel uønsket adfærd.

Enetime er for dig:

  • der ønsker et individuelt træningsforløb.
  • der gerne vil højne samarbejdet med din hund.
  • der ønsker hjælp til specifikke træningsøvelser.
  • der ikke kunne få plads på hvalpehold eller anden hundetræning.
  • der har gået til hundetræning, men har brug for brush-up.
  • der ønsker hjælp til lettere adfærdsproblemer, som f.eks. at hunden hopper op, trækker i snoren, er bange for at køre bil, er urolig ved håndtering.
OBS: Ved sværere tilfælde af adfærdsproblemer (eksempelvis angst eller aggressiv adfærd) henvises til hundeadfærdskonsulent. 

Priser:


500 kroner pr. enetime

- ved første besøg vil jeg stille dig en række spørgsmål om din hund og jeres dagligdag for bedre at kunne tilrette hundetræningen til netop din hund.

Pakketilbud: 3 x enetime: 1300 kroner
Ønsker du at købe mit pakketilbud, skal du være opmærksom på, at betaling skal falde, inden mit første besøg. Timerne skal bruges indenfor 6 måneder efter første besøg - og eventuelle ubrugte timer bliver ikke refunderet.

For kunder udenfor postnummer 8800 tillægges 3,50 kr. pr. kørt kilometer.

Skriftligt træningsprogram:
Hvis du ønsker det, kan jeg mod en betaling på 250 kroner udforme et skriftligt træningsprogram med de øvelser, som vi har gennemgået i enetimerne.

Betaling kan ske via mobilepay eller via bankoverførsel.

Hvad siger tidligere kunder om enetimer?

RIKKE DUEHOLM

Charlie's ejer

Vi har haft stor glæde af Mettes hjælp til at lære vores hvalp og siden unghund til bedre adfærd.
Gennem enetimer har Mette med udgangspunkt i vores hund, vores familie og vores vilkår hjulpet os med at sætte realistiske mål og finde øvelser og træning, der passer til vores situation. Mette er lyttende og observerende og tager hver gang udgangspunkt i konkrete situationer, når hun giver lavpraktiske og brugbare råd serveret på letforståelig vis.
Vi kan varmt anbefale Mette til alle, der ønsker at hvile mere i rollen som hundeejer eller har brug for hjælp til konkrete udfordringer med deres hund.

CHRISTINA BREDGAARD HUSUM

Ydun's ejer

Tusind tak for hjælpen med Ydun. Hun er gået fra at være en lille (men dejlig) laban til nu at være en dejlig hvalp med mere ro.
Hun er blevet lydhør og har bevist, at hun kan og vil, hvis jeg kan og vil - så tak for at give os de redskaber, der skal til for at få verdens dejligste energiske cocker.
Du får mine Allervarmeste anbefalinger.
 herfra.

Interesseret?

Send mig en mail - og skriv, hvordan jeg kan hjælpe dig og din hund.